Glutenfri Protein brød

Døjer du med maveproblemer? Føler du dig oppustet efter, du har spist gluten? Eller ved du måske allerede, at du er gluten-intolerant?

Eller også tåler du måske ikke æg? Eller mælkeprodukter?

Løsningen er lige her!

Her får du opskriften på verdens nemmeste, lækreste og sundeste glutenfrie OG veganske protein brød af røde linser. Nogle gange skal det bare være nemt og gerne protein-rigt, og det må man sørme sige, at denne opskrift formår at være!

Det føles, smager og ligner et klassisk hvidt toast-brød, så det går også super godt til børn, som måske ikke er stor fan af grove brød og røde linser. Det bedste er bare, at det på trods af dette, ikke indeholder en masse sukker, tilsætningsstoffer, gluten eller æg for den sags skyld!

Glutenfri Protein brød

Recipe by pinealfield
Kalorier pr. styk

136

kcal
Antal

15

stk
Arbejdstid

15

minutter
Tid i alt

55

minutter

Her får du opskriften på verdens nemmeste, lækreste og sundeste glutenfrie OG veganske protein brød af røde linser. Nogle gange skal det bare være nemt og gerne protein-rigt, og det må man sørme sige, at denne opskrift formår at være!

Ingredienser

  • 400 gram røde linser

  • 3/4 kop vand

  • 1/4 kop olivenolie

  • 25 gram gær

  • Topping
  • Salt og frø, hvis dette ønskes.

Fremgangsmåde

  • Læg de røde linser i blød natten over og skyl dem godt, inden de bruges.
  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend det, indtil det har en glat konsistens.
  • Kom det i en brødform med bagepapir og kom eventuelt frø og kerner på toppen.
  • Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 40 min.

Se video med opskriften her!